Diensten

Zonnepanelen

Voor je commerciële of particuliere gebouwen met allerlei soorten daken of oppervlakken. Hoog rendement is een prioriteit, kijken we naar mogelijke zonne-uitvoer. Je kunt natuurlijk ook bij ons terecht met de vraag om andere soorten en merken te leveren (Trina Solar Boviet, JE zonne-energie, Solar HT, AEG) omvormers (Goodwe zonne rand, SMA, Huawei, Solis) en al de nodige materialen. (altijd met Europese garantie).

LED Verlichting

We zijn begonnen als een bedrijf in verlichting, en wij zijn gespecialiseerd in het vervangen van oude TL fluorescent verlichting in LED licht, vooral voor commerciële projecten. Je kunt ons vragen om je energiebesparing te berekenen, zodat je kunt zien hoeveel je kunt besparen. Je kunt ons ook vragen om de LED verlichting te leveren, of je nou Philips of een ander merk LED verlichting wil, wij kunnen u goede prijzen aanbieden.

Laadpalen

Je hebt een elektrische auto en wilt deze opladen thuis of op het werk? Ook dan kun je bij ons terecht. Wij hebben verschillende soorten laadpalen, wij kunnen deze leveren en ook installeren. We kunnen ook je elektriciteitsleidingen converteren van 1 naar 3 fase, zodat je je auto sneller kan opladen. Is niet veel werk, we doen dit snel en efficiënt en leggen je uit hoe het werkt.

Elektra

Misschien heb je een oude meterkast of wil je meer groepen toevoegen? Of misschien moet je uitbreiden naar andere delen van het gebouw met stroom. Je kunt ons vragen dit te laten doen en wij kunnen je adviseren hoe we dit het beste kunnen doen op een efficiënte manier. Wij kunnen kleine en grote elektrische installaties doen op allerlei manieren.

Monteren en installeren

Soms heb je apparaten of objecten die je wilt koppelen of installeren. We kunnen dat voor je doen.

Toegangscontrole

Het aanleggen van kabels en aansluiten van de benodigde kaartlezers evenals sleutels toe te wijzen, wij kunnen dat installeren. Aanpassing van deuren, montage van de readers, serverruimte installeren en het beheer en onderhoud hiervan kunnen we voor je doen.

Reclameletters

We kunnen reclameletters voor je installeren in/aan en op het gebouw, Voor meer informatie hierover kun je met ons contact op nemen. We kunnen je ook in contact brengen met ons zusterbedrijf die de reclameletters kunnen vervaardigen.